Свържете се с мен: 0888 676 078

За мен.

Д-р Емилия Панчева

Родена съм в гр. Сандански, където се развивам професионално и до днес. Завършила съм Факултета по дентална медицина в София през 1984 г. Създадох първата регистрирана практика в гр. Сандански през 1991 г. От тогава до днес се утвърждавам като доверен стоматолог на много деца и възрастни.

Моята професионална философия:
Стремежът ми е да бъда надежден и предпочитан партньор в предлагането на адекватни и съвременни дентални услуги, лечение, профилактика и естетизация на всеки мой пациент. Подхождам индивидуално към всекиго, с внимание към детайлите, с разбиране, съпричастност и готовност да поема отговорност за поставените цели и резултати.
Образовам се непрекъснато – следя и прилагам най-новите и щадящи методи за лечение в своята работа. Ежегодно посещавам курсове, семинари, конференции и други специализирани събития, за да повишавам своята квалификация и да обменям опит с водещи български и международни специалисти в областта на денталната практика.

Моят екип:
Споделям обслужването на пациентите си с надежден помощен екип – специализирана в денталното лечение медицинска сестра и добре подготвена рентгенова лаборантка. Нашата обща цел е да осигурим прецизно, бързо, трайно и съвременно лечение в комфортна и уютна атмосфера. При нас няма да изпитате обичайните за посещение при зъболекар негативни емоции, съпричастността ни е гарантирана. Доволни от предлаганите услуги и наши приятели завинаги, а не просто пациенти – това е нашия стремеж.

Кабинетът
Разполагаме със съвременно и модерно оборудване и апаратура. Работим с висококачествени материали от водещи световни производители, защото вярваме, че за постигането на високо качество на услугите не трябва да се правят компромиси. Практиката разполага и с рентгенов кабинет за дентална образна диагностика.

Дългосрочните цели
За мен ще бъде удоволствие да се погрижа за денталното здраве и блестящата усмивка на пациентите си, но това не е достатъчно. Нито един лечебен процес не е достатъчно ефективен, ако Вие сами не вземете активно и директно участие в него. Аз и моят екип се ангажираме да Ви предоставим необходимата информация предварително, за да бъдете равностойни участници в процеса на собственото Ви лечение.

Моите отличия
Наградите никога не са били самоцел за мен, но ги споделям тук, защото те представят оценката за работата ми от страна на колегите и професионалните общности, в които членувам:
– член на Българският Зъболекарски Съюз
– член на БОПОИ
– Стоматолог на годината 2014

about_us_signature

С уважение: Д-р Е. Панчева

Предлагани услуги

Профилактика
Естетична стоматология
Ендодонтия
Пародонтология
Протетика
Лазертерапия
Дентален рентген
Ортодонтия с апарати Ortho-T
Back to Top
Инвестирай в себе си! Подари си усмивка!